+40 332 803 755

office@nutritie-animale.ro

Compania

Viziunea noastra

1314902_99313658

 

Dorim sa contribuim la constituirea unui sistem sanatos si performant in domeniul nutritiei pentru animale in Romania. Ne-am propus  sa venim in ajutorul fermierilor si a companiilor agricole prin furnizarea de materii prime si produse calitative care sa maximize avantajul in ceea ce priveste competitia si accesul pe piata interna si internationala. Suntem determinati sa contribuim la dezvoltarea armonioasa a animalelor, mentinerea protectiei sanatatii umane, ingrijireaconstanta a mediului si dezvoltarea durabila.

 

Misiunea noastra

SMD Animal Food are rolul este de a ajuta la imbunatatirea politicilor de sanatate animala din Romania si are in vedere stabilirea unor parteneriate cu firmele din cadrul industriei de crestere a animalelor, producatori, asociatii de profil si alte parti interesate. Venim pe piata romaneasca cu solutii viabile in vederea prevenirii insuficientelor nutritionale la animale. Dorim sa ne asiguram ca potentialii nostri clienti vor primi sprijinul necesar in vederea obtinerii unei productivitati ridicate, beneficiind de numeroase avantaje competitive pe piata.

Valorile noastre

Urmatoarele valori sustin si reflecta modul in care lucram cu partenerii nostri:

Leadership – Sustinem si incurajam dezvoltarea durabila;
Integritate si profesionalism - in relatiile cu toti partenerii nostri;
Pasiune - pentru tot ceea ce facem;
Inovatie si creativitate - in abordarea nutritiei la animale;
Flexibilitate si receptivitate - fata de nevoile clientilor nostri.

Ne imaginam un viitor in care fermele romanesti vor ajunge la performanta maxima alaturi de noi!
Speram sa inspiram cat mai multi fermieri sa investeasca in cresterea animalelor, echipa noastra venind in ajutorul acestora cu o gama larga de produsele de top si servicii.

 

Parteneri:

Acces Project Investments     

In oregon, officials estimate the state will save click here to observe $1